Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

2 Απρ 2024

Κυκλοφορεί από την Next Records: Στέφανος Κόπανος - "Η Κουτσομπόλα"


Ο Στέφανος Κόπανος κυκλοφορεί από την Next Records το επόμενο δισκογραφικό του βήμα με τίτλο "Η Κουτσομπόλα" σε μουσική Κώστα Μπάου και στίχους Βασίλη Ζουμπούλη.
Ο αγαπημένος ερμηνευτής που το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης ανεβάζει την διάθεση στα ύψη μέσα από την νέα του επιτυχία, που αναμένεται να γίνει Viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα λαϊκά πανηγύρια φέτος το καλοκαίρι...
Με καταγωγή από την Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας ο Στέφανος Κόπανος ξεχώρισε από νεαρή ηλικία για την μοναδική χροιά του, αλλά και για την συμμετοχή του σε παραδοσιακά γλέντια, ξεσηκώνοντας τα πλήθη για άφθονο γλέντι και χορό!
Με πολυετή μουσική διαδρομή δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της παραδοσιακής μουσικής, όπως η Γωγώ Τσαμπά,  ο Γιάννης Καψάλης, η Έφη Θώδη, ο Νίκος Βλαχοδήμος κ.ά, καθώς και σε σπουδαίους μουσικούς του κλαρίνου, όπως ο αείμνηστος αδερφός του Τάσος Κόπανος, ο Κώστας Αριστόπουλος, ο Πάνος Πλαστήρας κ.ά, ο Στέφανος Κόπανος συνεχίζει την ανοδική του πορεία και υπόσχεται να συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές χορευτικές βραδιές.
 
Official Lyric Video:
 
 
Καλή Ακρόαση!
 
 
Facebook:
 
NEXT RECORDS HELLAS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως