Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

10 Απρ 2019

THE SUNSET LIMITED του Cormac McCarthy. Από τον Οκτώβριο στο Τρένο στο Ρουφ μια ξεχωριστή παράσταση για απαιτητικούς θεατές


Πληροφορηθήκαμε πως η εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI θα παρουσιάσει μετά τον Οκτώβριο 2019 στο θεατρικό βαγόνι στο Ρουφ τη νέα της θεατρική πρόταση, ΤΗΕ SUNSET LIMITED του Cormac McCarthy, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Μάνος Ζαχαράκος και Σταύρος Καλλιγάς. Η παράσταση αυτή είναι η πρώτη τους καλλιτεχνική συνεργασία και η όμορφη περίοδος των προβών έχει ήδη ξεκινήσει!
Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ένας λευκός, καθηγητής πανεπιστημίου, στέκεται στην αποβάθρα του μετρό έτοιμος να κάνει «το μεγάλο άλμα». Ένας μαύρος, πρώην κατάδικος, τον αρπάζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Όταν ο καθηγητής συνέρχεται από το σοκ, είναι μες στο βαγόνι παρέα με τον νέο του φίλο.
Η ψυχο-πνευματική κατάσταση του καθηγητή είναι τόσο σκοτεινή που ανοίγει μονοπάτια για έντονες φιλοσοφικές συζητήσεις, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιστεύω του και το υπαρξιακό του τέλμα.
Από την άλλη ο πρώην κατάδικος προσπαθεί να βρει μια χαραμάδα, ώστε να καταφέρει περάσει μια μονάχα αχτίδα φωτός.
Θα το καταφέρει;
Μια μοναδική παράσταση που αξίζει να την δούμε όλοι, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως