Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

8 Απρ 2019

Βασίλης Θρακιώτης-Super & High


Ο Βασίλης Θρακιώτης συναντά για δεύτερη φορά στο studio τον Βασιλη Ζουμπούλη μετά το πρώτο CD "Καλή συνέχεια" συνεργάζονται και στο νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο 'Super & High".
Ανανεωμένος ο Βασίλης Θρακιώτης μας παρουσιάζει 11 τραγούδια που υπογράφει μουσική και στίχους ο Βασίλης Ζουμπούλης πρόκειται για τραγούδια λαϊκά με το σημερινό μοντέρνο ύφος όπως επιβάλει η εποχή που ανεβάζουν την διάθεση μας στα υψη.

Ο Βασίλης Θρακιώτης υπηρετεί με πίστη αγάπη και αφοσίωση το λαϊκό τραγούδι ενεργό μέλος της δισκογραφίας και της νυχτερινής διασκέδασης με αμέτρητους φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται.(Καρδιά μου επιπόλαια - Super & High - Καμάκι - Ο Εραστής - Θα τρίβεις τα μάτια σου, είναι μερικοί από τους ευρηματικούς στίχους του Βασίλη Ζουμπούλη που θα βρείτε σε αυτό το CD.
Ο Βασίλης Θρακιώτης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο CD, ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική του ατζέντα, κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις, αν τον ακολουθήσουμε όλοι θα νιώσουμε μέσα μας Super & High.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link
Βασίλης Θρακιώτης Ειμαι Super ειμαι χάι (HD Official Audio Video) Vasilis Thrakiotis Eimai Super Eimai High
Μουσική - Στίχοι: Βασίλης Ζουμπούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως