Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

1 Απρ 2019

Παρουσίαση βιβλίου «Επί του έρωτος ομιλία» του Κωνσταντίνου Γυπαράκη | Πετρούπολη | 6 Απριλίου 2019

Οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Επί του έρωτος ομιλία» του Κωνσταντίνου Γυπαράκη στο «Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης» (Εθνικής Αντιστάσεως 61, Πετρούπολη) το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 19:00΄.
Την εκδήλωση θα προλογίσει η Άννα Παπαβασιλείου. Θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης, υπεύθυνος εκδόσεων Ιωλκός. Αποσπάσματα θα διαβάσουν: Έφη Καραγιάννη, Στάθης Σιώμος. Κριτική παρουσίαση θα κάνει η Σοφία Ρομποτή.
*. Τα έσοδα από την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πετρούπολης.

Ο έρωτας, το φως, η ζωή· γράφονται με ωμέγα, επομένως το αλφάβητο ξεκινά από το τέλος για να καταλήξει στο άλφα της αγάπης.
Κάθε κεφαλαίου ξεκινήματος προηγείται μια τελεία, της οποίας η ακολουθία αποτελείται από κόμματα, ερωτηματικά και θαυμαστικά μικρών στάσεων από αναπνοές φωνηέντων εν αναμονή αρραβώνα με τα σύμφωνα, ώστε να εκκινήσει το αλφάβητο ζωής με όσο οξυγόνο χρειάζεται για τη διέλευση από τη διάσταση των φαντασιώσεων σε αυτήν της πραγματικότητας.
Έρωτας μεσάζων για κατανόηση του έρωτα αλφάβητου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως