Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

10 Μαρ 2024

Music Mirror-Ανδριάνα Μπάστα-«Εμένα Βρήκες»

Ανδριάνα Μπάστα-«Εμένα Βρήκες»

Η Ανδριάνα Μπάστα είναι μία ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ξεχωρίζει,έρχεται να μας ταξιδέψει αλλά και να μας ξεσηκώσει με το τραγούδι με τίτλο «Εμένα Βρήκες» σε στίχους του Θάνου Ντάγκα και μουσική του Χρήστου Ρουπάκια, ένα ζεϊμπέκικο που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια.

Η πολλά υποσχόμενη ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια η οποία πρέπει να τονίσουμε ότι παίζει και καταπληκτικό μπουζούκι  μοιράζεται μαζί μας ένα υπέροχο τραγούδι,με την εξαιρετική χροιά της.

Η Ανδριάνα είναι στα καλύτερα της έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση,είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια, είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες,εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς.

Κυκλοφορεί από την Music mirror

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

https://www.youtube.com/watch?v=jlP7C-6rKjw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως