Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

28 Μαρ 2024

«Ο χωρισμός»: Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Ρεντετάκου μόλις κυκλοφόρησε!

Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι μέσα από την Real Music Greece!


Το τραγούδι τιτλοφορείται «Ο χωρισμός» σε στίχους και μουσική του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και ενορχήστρωση του Γιάννη Θάνου.
Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι που μιλάει για τον χωρισμό, τον πόνο και τις αναμνήσεις που αφήνει πίσω του!

Ο Παναγιώτης Ρεντετάκος προέρχεται από μουσική οικογένεια. Η αγάπη του για το τραγούδι ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών, όταν ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του σε διάφορα μαγαζιά που τραγουδούσε.

Τραγουδάει λαϊκά κομμάτια και τα μουσικά του πρότυπα είναι ο Στράτος Διονυσίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Μανώλης Αγγελόπουλος.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Ρεντετάκος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στο talent show του ΑΝΤ1 The Final 4 όπου κατάφερε και κέρδισε μία θέση στους τελικούς, ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα είχε συμμετάσχει και σε άλλο talent show του ANT1 το The Voice κάνοντας και εκεί αξιοσημείωτη πορεία.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Real Music Greece σχεδιάζοντας από κοινού τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Βρείτε το «Ο χωρισμός» στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο YouTube.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ WAV ΕΔΩ --->  https://we.tl/t-Sdk3lAJ9xo


Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως