Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

6 Σεπ 2023

Γιάννης Ρέλλης - "Σ'αγαπάω"

O Γιάννης Ρέλλης, επιστρέφει άκρως ανανεωμένος, με ένα καινούργιο ολοκαίνουργιο δροσερό, καλοκαιρινό, νεανικό τραγούδι, digital single, σε μουσική δική του και στίχους του ιδίου καθώς και του Δημήτρη Δινελικίδη.

Τίτλος του «Σ’ΑΓΑΠΑΩ» μια τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση δήλωση, που μας υπενθυμίζει πως πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που παρουσίασαν τα πέντε προηγούμενα τραγούδια του, «Σε Λέω», «Τι μου έχεις κάνει», «Θα έχεις θέμα», «Ο Λόγος για να υπάρχω» , «Σε θέλω», τα οποία έγιναν viral τηλεοπτικά και ψηφιακά σε Ελλάδα και εξωτερικό, το «Σ’ΑΓΑΠΑΩ», ήρθε για να συμπληρώσει χορευτικά την καλοκαιρινή και την χειμερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, και όχι μόνο.

To «Σ’ΑΓΑΠΑΩ», ερμηνευμένο με την ξεχωριστή λαϊκή χροιά της φωνής του Γιάννη Ρέλλη, το καλό παιδί της νυχτερινής διασκέδασης, όπως τον χαρακτηρίζουν θαμώνες και μη, ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και παίζει δυνατά σε πολλά ραδιόφωνα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που ακούγεται από όλες τις ηλικίες,συνδυάζοντας νοερά ταξίδια της αγάπης, δυνατό συναίσθημα και πλήρη ενορχήστρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, ακολουθήσε τον Γιάννη Ρέλλη στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και απολαύστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις !!!

Το «Σ’ΑΓΑΠΑΩ» είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming.

Απολαύστε το Video clip εδώ:

https://youtu.be/xv389-NRmek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως