Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

29 Σεπ 2023

«Και στον γκρεμό» το νέο τραγούδι του Άκη Δελλή


«Και στον γκρεμό» τιτλοφορείται το νέο δισκογραφικό βήμα του Άκη Δελλή.
Οι στίχοι είναι του Πέτρου Βασιλειάδη και η μουσική του Μάνου Διόλατζη, ο οποίος επιμελήθηκε και ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό.
Μία ερωτική μπαλάντα ερμηνευμένη μοναδικά από τον ταλαντούχο Άκη Δελλή που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και παίζει δυνατά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο.
O Άκης Δελλής γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και προέρχεται από μουσική οικογένεια.
Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου του με βραβεύσεις και υποτροφίες.
Έχει σπουδάσει σύγχρονο τραγούδι και ντραμς στο Μουσικό Ωδείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης με υποτροφία στο Trinity College of London. Έχει λάβει συμμετοχή στο Fame Story 2 καθώς και σε άλλες μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Από την ηλικία των 17 ετών, περίπου στα τέλη της τρίτης λυκείου ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι έχοντας συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βαλάντη, την Τζένη Βάνου, τον Σταύρο Φωτιάδη και άλλους πολλούς καλλιτέχνες καθώς έχει λάβει μέρος και σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τo 2012 έρχεται η πρώτη του προσωπική δουλειά με το ομώνυμο τραγούδι “Άσε με να σε αγαπήσω” σε στίχους και μουσική που υπογράφει ο ίδιος. Στην πορεία έρχονται και άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια σε στίχους δικούς του αλλά και άλλων καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Real Music Greece σχεδιάζοντας από κοινού όμορφα τραγούδια και πολύ καλές συνεργασίες πάντα με στην συμβολή του παραγωγού του Πέτρου Βασιλειάδη.

Βρείτε το «Και στον γκρεμό» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο Youtube.


Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!

https://youtu.be/G_MNgqPMnYk?si=Gz8cy1GH55m8PpzY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως