Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

3 Νοε 2019

Σεμινάριο Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Διαχείρισης Συναισθημάτων Από το Expansion Foundation ICEM


Ο Αργύρης Σ. Μάρδας, τα σεμινάρια Ευημερώ, η Όμορφη Ζωή και το ΠΟΛΙΣ κάτω από την αιγίδα του Expansion Foundation, παρουσιάζουν το Σεμινάριο “Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Διαχείρισης Συναισθημάτων” την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Πόλις, Νέο Ηράκλειο.
Πολλές φορές οι διαπροσωπικές μας σχέσεις βρίσκονται σε κρίση και χρειάζονται άμεση βελτίωση. Όμως η έλλειψη δεξιοτήτων επικοινωνίας και διαχείρισης συναισθημάτων κάνουν αυτήν την βελτίωση δύσκολη και μερικές φορές, δυστυχώς, αδύνατη. Έτσι απονομονόμαστε και νιώθουμε μόνοι και αδύναμοι να φτιάξουμε ότι έχει χαλάσει.

Δεν χρειάζεται να είναι όμως έτσι.
Οι σχέσεις που έχουν χαλάσει μπορούν να φτιάξουν. Τα λάθη που έχουν γίνει μπορούν να βελτιωθούν. Τα τοξικά συναισθήματα που νιώθουμε μπορούν να απελευθερωθούν.
Πάρτε μέρος σε αυτό το Ταχύρρυθμο Βιωματικό Σεμινάριο και γνωρίστε πώς να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εξελίσσοντας την συναισθηματική σας επικοινωνία και μαθαίνοντας πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα τα συναισθήματά σας.
Μην χάσετε αυτό το εξαιρετικό βιωματικό σεμινάριο που βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, οικογενειακές, φιλικές, εργασίας αλλά και την σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Τι θα κερδίσετε:

Όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα κερδίσουν με την ολοκλήρωσή του:
            Ουσιαστικές λύσεις στα διαπροσωπικά προβλήματα άμεσα και σε μικρότερο χρόνο.
            Γρήγορη βελτίωση των σχέσεων με τα αγαπημένα πρόσωπα.
            Βελτίωση Αυτογνωσίας
            Εκμάθηση του σωστού τρόπου επικοινωνίας των συναισθημάτων
            Αναβάθμιση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης
            Μέτρηση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης πριν και μετά το σεμινάριο για να διαπιστωθεί η βελτίωσή του (κάνε το σταθμισμένο τεστ Goleman 1995 εδώ: https://forms.gle/zj1xX6v9eeDjtjSX7)

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο “Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Διαχείρισης Συναισθημάτων”  απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τις προσφερόμενες δεξιότητες και να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές τους σχέσεις. Ιδανικό για:
            Επαγγελματίες του χώρου προσφοράς θεραπείας και βοήθειας.
            Ιδιώτες με προσωπικά θέματα που θέλουν να επιλύσουν.
            Εκπαιδευτικούς και Ερευνητές
            Επαγγελματίες για την βελτίωση της επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο
            Άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχοσωματικές ασθένειες.
Λίγα λόγια για την μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων: Expansion Method.
Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιήσει θεωρία και εργαλεία της Expansion Method. Η μέθοδος εχει βραβευτεί για τα άμεσα αποτελέσματά της και πρωτοστατεί στην Συναισθηματική Εκπαίδευση συμμετέχοντας σε έρευνες και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Λίγα λόγια για το Expansion Foundation
Το Expansion Foundation έχει ως σκοπό την παροχή εργαλείων, μεθοδολογιών και τεχνικών για την σημαντική αναβάθμιση των δεικτών της Συναισθηματικής Νοημοσύνης μέσω της Συναισθηματικής Εκπαίδευσης.
Η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι ένα από τις απαιτούμενες δεξιότητες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν υπάρχουν οι απαραίτητες εκπαιδεύσεις στους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και ενήλικες. Ο Στόχος του Expansion Foundation είναι να δημιουργήσει αυτές τις εκπαιδεύσεις μιλώντας στις διαφορετικές κοινωνικές βαθμίδες ξεχωριστά.
Ο Εισηγητής.
Ο Αργύρης Σ. Μάρδας είναι συγγραφέας των Expansion Chronicles με τα πρώτα 2 βιβλία να κυκλοφορούν ήδη: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη και ΓΚΟΥΧΟΥ, το παιδικό παραμύθι για παιδιά 6-12 από την Publin αποκλειστικά στα iTunes. Είναι δημιουργός της Expansion Method και πιστοποιημένος Expansion Coach και Εκπαιδευτής της μεθόδου. Βραβεύτηκε το 2016 με το μετάλλιο του Υποστηρικτή από τον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την συνεισφορά του στην συναισθηματική ανακούφιση εκατοντάδων καρκινοπαθών.
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019 | 18:30-21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30  
Κόστος Συμμετοχής: 10 Ευρώ   
Τόπος Διεξαγωγής: ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β 14121 Ηράκλειο, Αττική κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)  
Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως