Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

26 Νοε 2019

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και κινηματογράφου Άννα Φόνσου τίμησε με την παρτουσία της, την Κατερίνα Τοπάζη, τον Σώτη Βολάνη και τον νεαρό ανερχόμενο ερμηνευτή Πάνο Μπλέτζα


Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η μεγάλη κυρία του θεάτρου και κινηματογράφου Άννα Φονσου  παρευρέθηκε στο Vip Ellinadiko Club, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. 
Με την παρουσία της, τίμησε  την Κατερίνα Τοπάζη, τον Σώτη Βολάνη και  τον νεαρό ανερχόμενο ερμηνευτή Πάνο Μπλέτζα  όπου εμφανίζετε στο πλευρό τους. 

Η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια στέκεται δίπλα στους νέους καλλιτέχνες και στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά .Στην όμορφη παρέα,  επίσης ηταν η μάνατζερ του Πάνου Μπλέτζα και Κατερίνας Τοπάζη, η  Ελένη Σκιαδά,  η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κονιτοπούλου,  η Νάσια Κονιτοπούλου,ο ηθοποιός και στιχουργός Σπύρος Θεοδώρου και ο  ξενοδόχος και επιχείρηματίας Κώστας Καραθωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως