Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

27 Ιουν 2023

«Για μία στιγμή» τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Άρτεμις Ρέντζιου


“Για μία στιγμή” τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Άρτεμις Ρέντζιου σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του γνωστού μαέστρου Τάσου Λυμπέρη.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τσιφτετέλι ερμηνευμένο μοναδικά από την Άρτεμις Ρέντζιου που ήδη έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές!

Η ενορχήστρωση είναι επίσης του καταξιωμένου Τάσου Λυμπέρη, ενώ το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video δια χειρός Σταύρου Ράικου.

Η Άρτεμις Ρέντζιου ξεκίνησε την δισκογραφική της πορεία μέσα από την Real Music Greece τον Δεκέμβριο του 2021 με το τραγούδι ΄΄Άφησα πίσω΄΄. Η συνεργασία της με τον παραγωγό – στιχουργό και υπεύθυνο επικοινωνίας της Real Music Greece Πέτρο Βασιλειάδη φέρνει το δεύτερο χρονικά δισκογραφικό της βήμα με τίτλο ‘’Άντε στο καλό’’.

Πρόσφατα κυκλοφορεί και το τρίτο της χρονικά single με τίτλο ‘’Για μία στιγμή’’ που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει γίνει ήδη επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μέλλον η Άρτεμις μας επιφυλάσσει όμορφες δημιουργίες με τον στιχουργό και παραγωγό της Πέτρο Βασιλειάδη

Βρείτε το ‘’Για μία στιγμή’’ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα αποκλειστικά από τη Real Music Greece.


ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ:

https://youtu.be/VOWV4i6cAoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως