Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

10 Ιουν 2021

“ΈΚΠΛΗΞΗ‘’ επιφύλαξαν στο Θάνο Δαρούση οι συνάδελφοί του, την ώρα που ηχογραφούσε το νέο του τραγούδι στη Γερμανία !!!!!!!

“ΈΚΠΛΗΞΗ‘’ επιφύλαξαν στο Θάνο Δαρούση οι συνάδελφοί του, την ώρα που ηχογραφούσε το νέο του τραγούδι στη Γερμανία !!!!!!!

Στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας βρέθηκε ο Θάνος  Δαρούσης για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού , που θα φέρει τις υπογραφές του Γιώργου Τσοπάνη στους στίχους  και  του Γιάννη Τσότση στη μουσική …

Και καθώς είχε αρχίσει η διαδικασία της ηχογράφησης  …

Ανοίγουν  ξαφνικά οι πόρτες του VIP Studio και το στούντιο γέμισε με κόσμο, ανάμεσά τους πολλοί συνάδελφοι  του Θάνου Δαρούση τραγουδιστές και μουσικοί ,όπως επίσης  πολλοί γνωστοί και άγνωστοι  φίλοι - θαυμαστές  του καλλιτέχνη.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ηχογράφηση διακόπηκε και στήθηκε ένα μίνι πάρτι προς τιμήν του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη .

Ο Θάνος Δαρούσης  μετά  την τελευταία μεγάλη του επιτυχία ’’Για ένα τίποτα’’ έχει καταφέρει να κερδίσει  την αγάπη και την αναγνώριση  όχι  μόνο του κόσμου , αλλά και των συναδέλφων του , γεγονός που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως ο Θάνος Δαρούσης … ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως