Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

26 Μαρ 2021

Ο Γιάννης Σολάρης διασκευάζει το "Περνάς Καλά" του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Σολάρης διασκευάζει το "Περνάς Καλά" του Γιάννη Πλούταρχου

Η δημοφιλής επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου παίρνει γαλάζια αισθητική με τον Συριανό Γιάννη Σολάρη να κυκλοφορεί τη δική του οπτικοποιημένη εκδοχή.

 

Η σχέση του Γιάννη Σολάρη με το τραγούδι ξεκίνησε στην ηλικία των 13 χρόνων, ενώ η πρώτη του επαφή με μουσικό όργανο ήταν με το λαούτο. Δύο χρόνια αργότερα κι στην ηλικία των 15 ετών, πήρε μέρος στους Καλλιτεχνικούς μαθητικούς αγώνες, κατακτώντας την πρώτη θέση μαζί με το συγκρότημα του στις Κυκλάδες. Αυτή η νίκη αποτέλεσε το εισιτήριο τους για την πρωτεύουσα και τους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες που διοργανώνονταν εκεί. Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται επαγγελματικά σε νυχτερινά μαγαζιά σε ολόκληρο τον κυκλαδικό χώρο του Αιγαίου και παράλληλα δημοσιεύει τις ηχογραφημένες δουλειές του.

 Αυτή τη φορά, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, με το «Περνάς Καλά». Ένα τραγούδι που τον άγγιξε με το πρώτο άκουσμα. Η αισθαντική μελωδία και οι ειλικρινείς στίχοι του ήταν στοιχεία που τον κέρδισαν αμέσως. Ωστόσο, αυτό που τον συγκλόνισε και τον οδήγησε να ερμηνεύσει το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, ήταν έκταση που εκφράζει σε αυτό το κομμάτι.

 

Ήταν ένα μικρό στοίχημα για το Γιάννη Σολάρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του φαίνεται να βγήκαν κερδισμένοι εκ του πολύ όμορφου αποτελέσματος, Ελπίζουν να σας αρέσει και εσάς το ίδιο…

 

Γιάννης Σολάρης | Περνάς καλά | (Cover 2021)

https://www.youtube.com/watch?v=u3Fj91DDB8I

 

        Ο Γιώργος Λουδάρος στα πλήκτρα είναι και ο υπεύθυνος για την προσαρμογή στην εξαίσια ενορχήστρωση του αρχικού τραγουδιού που είχε δημιουργήσει ο Γιώργος Θεοφάνους. Στην κιθάρα συνοδεύει ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος. Τη παραγωγή videoclip ανέλαβε η  Replay Media με σκηνοθέτη τον Μάρκο Τράκα. Τέλος, η ηχογράφηση έγινε στο Space Studio ενώ το mastering ανέλαβε ο Φραγκίσκος Κουλούρας.

 

Ακολουθείστε τον Γιάννη Σολάρη στο Instagram:

https://www.instagram.com/Solaris_giannis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως