Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

18 Ιουλ 2020

Ο Michael Taylor γνωστος ως Compton Menace ειναι ενας Αμερικανος ραπερ απο το Compton της Καλιφορνιας.

Εγινε διασημος αφοτου υπεγραψε με την Wall Street Records,μια δισκογραφικη εταιρια που ιδρυθηκε απο την The Game το 2008.
Επισης συμμετειχε σε εναν μεγαλο και καθοριστικο ρολο ως μελος της συμμοριας  2 OG 2 Tone" το 2015 στην ταινια Straight Outta Compto.
Εχει κανει περιοδιες διεθνως ως καλλιτεχνης της hip hop. Εχει δουλεψει με τους Chris Brown,Wiz Khalifa,Lil Wayne,Birdman,Kevin Gates και πολλους αλλους αναγνωρισμενους καλλιτεχνες της μουσικης βιομηχανιας.

Ο Joshua Ramirez  γνωστος ως Setta setta ειναι ενας ανερχομενος καλλιτεχνης απο την Philadelphia της Pennsylvania. Ηταν μελος των Ar-AB's ομαδας ραπερ της Philadelphia μελος των OBH με στενη συνεργασια με τους Compton Menace και MHG.
Αφοτου  αποφυλακισηκε πριν λιγους μηνες κερδισε αναγνωρισημοτητα ως καλλιτεχνης της hip hop.
Με τον φιλο του foreignMeech Δημητρη Παρασκευα συνεργαζονται στην μουσικη βιομηχανια πολλα χρονια και ακομη περισσοτερα μετρα η φιλια τους.
Ολα ξεκινησαν οταν ο Setta Setta πηγε να παρακολουθησει τον foreign Meech να παιζει μπασκετ στην περιοχη τους με αλλα μελη του  obh που παντα τον υποστηριζαν στην επαγγελματικη του καριερα στην Ευρωπη καθως και στα παιχνιδια μεταξυ των διασημων και τα καλοκαιρινα τουρνουα οπου συμμετειχε οταν επεστρεφε στην πατριδα του.
Οι πολυ κοντινες σχεσεις με την OBH Records CEO Amir Mullaz Boyer ειναι αυτο που τον ωθησε εκτος απο το μπασκετ ν ασχοληθει με τη μουσικη.
Το International Business ειχε επισημη πρεμιερα απο την OBH family's SturdySZN Youtube Channel. Tωρα παιζει σε ολες τις πλατφορμες.
Ο 19 χρονος Dippy ειναι ο ανερχομενος σταρ της Ελληνικης τραπ σκηνης.Exει υπογραψει κλειστο επαγγελματικο συμβολαιο με την promo paganias.
Παρουσιασαν  την πρωτη επαγγελματικη δουλεια το ΟMG.Επισης συνεργαστηκε με την γνωστη Ισπανιδα dj Annita Yes και τον διάσημο  τραγουδιστή Boyflow στο τραγουδι loca το βιντεο κλιπ του οποιου γυριστηκε στην Κρητη και θα δημοσιευτει απο καναλι της Ισπανιας.
International Business”
ForeignMeech, Compton Menace, Settasetta, Dippy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως