Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

9 Οκτ 2019

Η Σοφία Αρβανίτη στο Architecture Rock Café

Η Σοφία Αρβανίτη ξανά στην σκηνή του Architecture Rock Café σε ένα οδοιπορικό από όλη την μουσική της διαδρομή!! Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια απ΄τις συνεργασίες της με τους Μιχάλη Ρακιντζή, Σπύρο Πάζιο, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Σοφία Βόσσου, Κώστα Τουρνά, Ανδρέα Λάμπρου, τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφία που κυκλοφορεί από την Rain music, με τίτλο «Αλαβαρντάχαλα – τραγούδια των καιρών», αλλά και διασκευές που αγαπάμε.

Τα «τραγούδια που αγαπάμε» με την αισθαντική φωνή της Σοφίας και τους «Από την Πόλη έρχονται» που είναι οι:

Γιώργος Κατσαμάκης: κιθάρες
Χρήστος Κουμούσης: πιάνο, φωνή
Κωνσταντίνος Νιχωρίτης: μπάσο
Αλέξανδρος Γκινάλας: τύμπανα
Συμμετέχει φιλικά η Πένυ Σκάρου
Σε αυτούς τους καιρούς της αμηχανίας και των απανωτών σοκ από παντού, η μουσική γίνεται σύντροφος περισσότερο από ποτέ. Αλλά και τρόπος να διατηρήσεις την παιδικότητά σου, όπως και τρόπος να παίρνεις το θάρρος να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι. Μετά από χρόνια σιωπής νομίζω πως έχω κάτι να σας πω. Νοιώθω Αλαβαρντάχαλα, και με τους συνεργάτες, φίλους μου δημιουργούμε τα “τραγούδια των καιρών”… Θα σας δω τριγύρω… Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον φύλακα-άγγελο μας
Σοφία Αρβανίτη
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος 6 ευρώ
Architecture Rock Café – Live Stage
Ούλωφ Πάλμε 23
Ζωγράφου
Τηλ 210-7472907

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως