Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

27 Σεπ 2019

ΓΚΟΥΧΟΥ: Το νέο παιδικό βιβλίο για την βελτίωση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης


Ο συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας, δημιουργός της καινοτόμας μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης “Expansion Method” υπογράφει το νέο του βιβλίο με τίτλο: “Expansion Chronicles Kids: ΓΚΟΥΧΟΥ”, Εκδόσεις Publin, διαθέσιμο από σήμερα αποκλειστικά στο iTunes store και σε 50 χώρες. Το κόστος του, μόλις 2,99€!
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Μικρή Ζωή ξύπνησε ένα πρωινό και το μόνο που μπορούσε να πει είναι ΓΚΟΥΧΟΥ! Τι μυστήριο είναι αυτό; Πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μπορέσει ξανά να μιλήσει. Έτσι, με την βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά της ξεκινάνε μια περιπέτεια που θα την βοηθήσει να γνωρίσει τον εαυτό της, τα συναισθήματά της και να μάθει πώς να τα εκφράζει σωστά για να μπορεί να βλέπει πάντα την μαγική κυρία με το όνομα Υγεία! Το παραμύθι είναι βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες της κόρης της ψυχολόγου, ψυχοθεραπεύτριας Γεωργίας Χατζηνικολάου, ιδρυτικό μέλος της Expansion Method, ως μέρος της διαπαιδαγώγησής της.
Το παραμύθι ΓΚΟΥΧΟΥ είναι βασισμένο στη θεωρία της καινοτόμας ψυχολογικής μεθόδου “Expansion Method” ειδικά διαμορφωμένης για μικρά παιδιά ηλικίας 4 με 12. Περιέχει, εκτός από το εξαιρετικό παραμύθι, αφήγηση από τον ίδιο τον συγγραφέα.
Είναι μέρος του project Expansion Chronicles, του δημιουργού Αργύρη Σ. Μάρδα, που αποτελείται από παιδικά βιβλία, ενηλίκων, θεατρικά έργα κ.α. Σκοπός του project είναι να βοηθήσει στην διαμόρφωση μιας νέας κοινωνίας ελεύθερων πολιτών με ανεπτυγμένη Συναισθηματική Νοημοσύνη.
Η παιδική ηλικία είναι η πιο σημαντική περίοδος στη συγκρότηση του χαρακτήρα μας. Όποια συναισθήματα κρατάμε μέσα μας και δεν τα εκφράσουμε, μας ακολουθούν σε ολόκληρη τη ζωή μας”. Σκοπός του βιβλίου είναι η βιωματική εκμάθηση της συναισθηματικής έκφρασης για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων της παιδικής ηλικίας για ένα ψυχικά υγιές μέλλον. 
Κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή έκδοση: Το παραμύθι “Expansion Chronicles Kids: ΓΚΟΥΧΟΥ” διανέμεται μόνο μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας itunes ταυτόχρονα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο με ελάχιστο κόστος. Ο Αγοραστής απολαμβάνει, εκτός από το ίδιο το παραμύθι, αφήγηση από τον ίδιο τον συγγραφέα, παιχνίδια ενώ δίνεται η δυνατότητα άμεσων αναβαθμίσεων, που βελτιώνουν και εμπλουτίζουν την αναγνωστική εμπειρία. Οι ψηφιακές εκδόσεις είναι το μέλλον του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως