Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

16 Ιουν 2019

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου Ι ώρα 8:30 μ.μ Μια συναυλία από το “Opus Day Trio” αφιερωμένη σε τρεις αναγνωρισμένους Αρμένιους συνθέτες

Μια συναυλία από το “Opus Day Trio” αφιερωμένη σε τρεις αναγνωρισμένους Αρμένιους συνθέτες
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου Ι ώρα 8:30 μ.μ Στο Θέατρο Αλκμήνη Αλκμήνης 8 (μετρό Κεραμεικός) τηλ. Κρατήσεων 2103428650
Το Opus Day Trio είναι ένα νεοσύστατο σχήμα μουσικής δωματίου, που αποτελείται από τις Δάφνη Μέγγου (κλαρινέτο), Υβόννη Μέλισσα (βιολί) και Αθηνά Μπαρδάκου (πιάνο).
Η συναυλία είναι αφιερωμένη σε τρεις αναγνωρισμένους Αρμένιους συνθέτες από τον 20ο αιώνα μέχρι και σήμερα. Και τα τρία έργα συνδυάζουν με έναν αρμονικά παράδοξο τρόπο τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα των οργάνων, όπως και δύο διαφορετικές μουσικές κουλτούρες:

Την κλασσική μορφολογική δομή και γραφή, με έντονα τα στοιχεία της παραδοσιακής Αρμενικής μουσικής και των ανατολίτικων ακουσμάτων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1. A.ARUTIUNIAN Suite for Trio - (1992): I.Introduction, II.Scherzo, III.Dialog, IV.Finale
2. A. KHACHATURIAN Trio - (1932): I.Andante con dolore, molt' espressione, II.Allegro, III. Moderato – Presto
3. E.MANUKYAN Trio - (2007): Homeland from far away (σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση) Πέμπτη 20 Ιουνίου Ι ώρα 8:30 μ.μ Θέατρο Αλκμήνη Αλκμήνης 8 (μετρό Κεραμεικός) τηλ. Κρατήσεων 2103428650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως