Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

12 Ιαν 2019

«Δημιουργώντας μια Επιτυχημένη Παράσταση από την Ιδέα ως την Υλοποίηση» Το σεμινάριο θα έχει επώνυμους καλεσμένους 19-20 Ιανουαρίου


Θέατρο Αλκμήνη | Πρόγραμμα Σεμιναρίων 2019
Τι να τις κάνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες αν δεν τις μοιράζεσαι; Έτσι βρέθηκα με τους ταλαντούχους φίλους μου και τους φώναξα στο σεμινάριο "Δημιουργώντας μια επιτυχημένη παράσταση" στο Θέατρο Αλκμήνη, για να μάθουμε μαζί όλα τα μυστικά του θεάτρου αλλά και πώς να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και την ψυχική μας υγεία!

Το Θέατρο Αλκμήνη και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Αργύρης Σ. Μάρδας, το Koita Magazine και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνης,  μας προσκαλούν στο σεμινάριο με θέμα: Δημιουργώντας μια επιτυχημένη παράσταση. Από την ιδέα ως την υλοποίηση  | MARDA method στις 19 -20 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Αλκμήνη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Σεμιναρίων 2018-19 του Θεάτρου Αλκμήνη, με οικονομικά εισιτήρια για όλους.
Ο Αργύρης Μάρδας, συγγραφέας και δημιουργός της ψυχολογικής μεθόδου Expansion Method θα μιλήσει για το σενάριο, για το πώς χτίζουμε επιτυχημένες συνεργασίες και σχέσεις και πώς βελτιωνόμαστε ψυχικά και συναισθηματικά μέσα από αυτή την πανέμορφη δημιουργική διαδικασία.
Guests: Η αγαπημένη σκηνοθέτις Κωνσταντίνα Νικολαΐδη Α-Priori (12 Ένορκοι, Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, Ιβαν Ιλιτς κ.α.) θα μιλήσει για την στοχευμένη και επιτυχημένη σκηνοθεσία.
Ο Χρήστος Πανοηλίας (a.k.a. Lagnis) Δντης της ActionEsti θα μιλήσει για την εμπνευσμένη προώθηση,  η ηθοποιός Αλεξια Στολιδακη για την υποκριτική τέχνη  και άλλοι πολλοί καλεσμένοι θα μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους σε αυτό το σύντομο αλλά πολύ περιεκτικό σεμινάριο 10 ωρών!
“Θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά της παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης με απλό τρόπο, ώστε όλοι μας να μπορούμε να τα κατανοήσουμε και να τα εφαρμόσουμε. Θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία και τις γνώσεις μου, όχι μόνο για το πώς να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη παράσταση, αλλά και πως θα βελτιωθούμε ως άνθρωποι μέσα από αυτή τη διαδικασία. Είναι ένα σεμινάριο ζωής που κανένας δεν πρέπει να χάσει”.
Αργύρης Μάρδας, εισηγητής σεμιναρίων.
Όσοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν στην θεατρική μας ομάδα  με σκοπό να ανεβάσουμε μια επιτυχημένη παράσταση!
Θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια παραστάσεων (1+1) για εμπειρική παρακολούθηση και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους όσους το επιθυμούν από το Human Evolution Center.
Λίγα λόγια για την MARDA method που χρησιμοποιούμε στο σεμινάριο: Η βιωματική εκπαίδευση προσωπικής εξέλιξης μέσω των τεχνών του Α. Σ. Μάρδα συμβάλλει δραστικά στην αναβάθμιση των τεχνών μέσω της βελτίωσης της ψυχολογίας και της Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Βασισμένη πάνω στην βραβευμένη ψυχολογική μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, “Expansion Method”.
Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την εταιρία δημοσίων σχέσεων Pear και την εταιρία παραγωγής Publin και είναι κάτω από την αιγίδα του ICEM (International Council of Expansion Method), του Human Evolution Center με την υποστήριξη του Εκδοτικού Οίκου Λιβάνης.
Ιδανικό σεμινάριο για: Θεατρόφιλους, Καλλιτέχνες, Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες ηθοποιούς, Θεατρικές ομάδες, Performers, Συγγραφείς, Σεναριογράφους που θέλουν να αναβαθμίσουν την τέχνη τους με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.
Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας Βιογραφικό
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού PEAR
Ημερομηνίες: 19-20 Ιανουαρίου, 11:00- 16:00
Πού: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 12, Κάτω Πετράλωνα.
Εισιτήρια: 10€/ημέρα για Επαγγελματίες, 20€/ημέρα για ερασιτέχνες.
Ειδικές τιμές για θεατρικές ομάδες και γκρουπ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 98 41 088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως