Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

22 Δεκ 2017

Δημήτρης Φράγκος Θα περάσει κι αυτό



Ο Δημήτρης Φράγκος είναι ένας σύγχρονος τραγουδιστής, που βαδίζει στο δρόμο του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού με συνέπεια και ωριμότητα. Με αρκετή προϋπηρεσία σε χώρους ζωντανής μουσικής και πολλές αξιόλογες συμμετοχές σε δίσκους, έφτασε η στιγμή να παρουσιάσει την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία όπου εμφανίζεται και σαν δημιουργός με τραγούδια δικά του αλλά και ευρηματικές επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών.
Είναι χαρά μας που συμπορευόμαστε σε αυτό το πρώτο βήμα του.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link
Δημήτρης Φράγκος Θα περάσει κι αυτό
Αγαπητοί φίλοι, έχω τη χαρά να σας παρουσιάζω την πρώτη προσωπική δισκογραφική μου δουλειά που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον «Καθρέφτη ήχων αληθινών». Δώδεκα τραγούδια, 7 επανεκτελέσεις και 5 νέες δημιουργίες, σε ύφος κλασσικό λαϊκό, που μαζί με το δημοτικό και το νησιώτικο τραγούδι αποτελούν τη μουσική προίκα του λαού μας! Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους του συντελεστές που με βοήθησαν να ολοκληρωθούν οι ηχογραφήσεις για αυτό το CD, γιατί
ξέρω ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Καλή ακρόαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως