Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

29 Ιουλ 2024

Music Liberty-Ελένη Ασημακοπούλου-«Άσε με μόνη »

Ελένη Ασημακοπούλου-«Άσε με μόνη »

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή,η Ελένη Ασημακοπούλου με μια πετυχημένη πορεία στην Αθηναϊκή διασκέδαση τα τελευταία χρόνια και με ιδιαίτερες συνεργασίες,ανανεωμένη και με άκρως ανεβασμέν καλλιτεχνική ατζέντα,είναι έτοιμη να μας εκπλήξει ευχάριστα για άλλη μια φορά. 

18 Ιουλ 2024

Μάριος Κωνσταντινίδης «Κάπως έτσι»(Νέα Μουσική Κυκλοφορία)

Μάριος Κωνσταντινίδης «Κάπως έτσι»

Ο Μάριος Κωνσταντινίδης,ο ταλαντούχος τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, μας λέει «Κάπως έτσι»και μας «μαγεύει».

Ο Μάριος διανύει την καλύτερη δημιουργική περίοδο και επιστρέφει ανανεωμένος αλλά και πιο ώριμος από ποτέ,έτοιμος να μας ξεσηκώσει  με τη νέ
α του επιτυχία σε στίχους Βερόνικας Αγαθοκλέους και μουσική του Μάριου που ξεδιπλώνει με αυτόν τον τρόπο και το ταλέντο του στη μουσική.

Γεωργία Αριστείδου “Μακριά Σου” που κυκλοφορεί από την Spark Records!


Η Γεωργία Αριστείδου με καταγωγή από την Κύπρο κάνει την είσοδό της στην δισκογραφία με το τραγούδι “Μακριά Σου” που κυκλοφορεί από την Spark Records!


Μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της χροιάς της και το αστείρευτο μουσικό της ταλέντο στο πιάνο, η νεαρή ερμηνεύτρια ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις με ένα άκρως σαγηνευτικό τραγούδι γεμάτο από καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και ethnic στοιχεία!

15 Ιουλ 2024

Music Liberty-Χαρά Λαγαρτζή-«Αύρα καλοκαιρινή»

Χαρά ΛαγαρτζήΑύρα καλοκαιρινή»

Η Χαρά Λαγαρτζή η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια με καλοκαιρινή διάθεση μοιράζεται μαζί μας το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αύρα καλοκαιρινή».

Music Liberty-Ράνια Λίβα-«Φύγε απ' το μυαλό μου»

Ράνια Λίβα-«Φύγε απ’το μυαλό μου»

Η Ράνια Λίβα,μία ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ξεχωρίζει,έρχεται να μας ταξιδέψει αλλά και να μας ξεσηκώσει με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο «Φυγε απ’το μυαλό μου» δοσμένο ερμηνευτικά με το  μοναδικό ταπεραμέντο της,μέσα από  μία διαφορετική ερμηνευτική πλευρά της.

Άκης 'Εξαρχος-«Πουλήθηκε ο Έρωτας»

Άκης 'ΕξαρχοςΠουλήθηκε ο Έρωτας»

Ο Άκης 'Εξαρχος ανανεώνεται δισκογραφικά,με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Πουλήθηκε ο Έρωτας».

Τη μουσική έγραψε η Βούλα Πετρή και τους στίχους η Αγγελική Παπακώστα.

12 Ιουλ 2024

Νέο τραγούδι '' Είμαστε μαζί '' : Έρρικα Πατρικίου - Γιάννης Λεκόπουλος | Ogdoo music group

« Είμαστε μαζί »

Έρρικα Πατρικίου    Γιάννης Λεκόπουλος

Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος

Στίχοι : Μαρία Παπαδάκη

Οι δύο αγαπημένοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, Έρρικα Πατρικίου και Γιάννης Λεκόπουλος μας παρουσιάζουν  το τραγούδι ‘’Είμαστε μαζί ‘’,το οποίο είναι αποτέλεσμα της πετυχημένης συνεργασίας των ζωντανών τους  παραστάσεων ανά την Ελλάδα, που επιμελούνται και παρουσιάζουν παρέα από τον Οκτώβριο του 2023.

11 Ιουλ 2024

«Να χαμογελάς»: Η Τζωρτζίνα Κόνη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι!

Η Real Music Greece παρουσιάζει το νέο τραγούδι της ταλαντούχας Τζωρτζίνας Κόνη με τίτλο «Να χαμογελάς» σε στίχους και μουσική του Χρήστου Αναστασίου και ενορχήστρωση του Γιάννη Λιονάκη!

Δροσερή, αισιόδοξη και πάντα λαμπερή η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από το νέο της τραγούδι σκορπίζοντας πολλά χαμόγελα!

10 Ιουλ 2024

Music Liberty -Ιουλία Κουτέλλου-«Αγάπη έλα ταξίδεψεμε»

Ιουλία Κουτέλλου-«Αγάπη έλα ταξίδεψεμε»

Η Ιουλία Κουτέλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο.Απο την παιδική της ηλικία έχει δείξει πόσο λατρεύει και αγαπάει την μουσική!! Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στο Νησί της από την εφηβική της ηλικία.Στα 21 της Χρόνια αποφάσισε να συνεχίσει και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες όπως με τον Θέμη Αδαμαντίδη,τους καταξιωμένους συνθέτες Γιώργος Καφετζόπουλος & Γιώργο Γεωργόπουλο και με πολλούς άλλους αξιόλογους συναδέλφους.

7 Ιουλ 2024

Τόλης Γιαννής-«Μη με απειλείς»-(Νέα Μουσική Κυκλοφορία)

Τόλης
Γιαννής-«Μη με απειλείς»

Μια ξεχωριστή  φωνή,ο Τόλης Γιαννής με ιδιαίτερη  χροιά κερδίζει  τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση και έχει ήδη χαράξει  την δική του καλλιτεχνική  πορεία και με την  επαγγελματική ωριμότητα που τον διακρίνει σήμερα νιώθοντας έτοιμος όσο ποτέ παρουσιάζει το

«Μη με απειλείς»

2 Ιουλ 2024

Music Liberty-Πάνος Πατέλλης-Μην Πας Στον Άλλον-(New Song)


Πάνος Πατέλλης
-«Μην Πας Στον Άλλον»-(New Song)

Ο Πάνος Πατέλλης ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Μην Πας Στον Άλλον».

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του το νέο του τραγούδι,και πρόκειται για ένα τραγούδι που ανεβάζει την διάθεση μας στα ύψη.

«Γέλα μου ξανά»: Ο Χρήστος Κάλλοου παρουσιάζει το νέο του τραγούδι!


Ο αγαπημένος ερμηνευτής και ηθοποιός Χρήστος Κάλλοου κυκλοφορεί μέσα από την Real Music Greece το νέο του τραγούδι με τίτλο «Γέλα μου ξανά»

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι ερμηνευμένο μοναδικά από την ξεχωριστή φωνή του Χρήστου Κάλλοου, σε στίχους Μαρίας Παπαδάκη και μουσική Μανώλη Καρτσάκη.

1 Ιουλ 2024

Στεφανία Γονίδη - "Θα Θες Να Με Βρεις"


Μια από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες της νέας γενιάς η Στεφανία Γονίδη παρουσιάζει την νέα της δισκογραφική δουλειά αποκλειστικά μέσα από την Real Music Greece!
 
Η ενδιαφέρουσα αυτή συνεργασία έγινε γνωστή μόλις λίγες μέρες πριν και ήδη απολαμβάνουμε το νέο τραγούδι μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρίας στο Youtube!

Music Mirror-Βαγγελης Τσούνης-«Πρίγκιπες»

Βαγγελης Τσούνης-«Πρίγκιπες»

Η πρώτη και ολοκαίνουργια κυκλοφορία του τραγουδοποιού Βαγγέλη Τσούνη περιέχει 8 τραγούδια  έχει τον τίτλο «Πρίγκιπες» και κυκλοφορεί από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών.

Το μουσικό ηχόχρωμα του κάθε τραγουδιού σε συνδυασμό με την εκφραστικότητα της φωνής του μεταδίδουν έντονες συγκινήσεις.

Ο έρωτας, η νοσταλγία αλλά και η μοναξιά είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο πρώτο του δισκογραφικό βήμα.