Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

13 Ιαν 2018

Καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δημήτρη Μπακάλη όπου κερδίζει το κοινό με το νέο του τραγούδι ‘’Με το ζόρι παντρειά’’



Ο Δημήτρης Μπακάλης είναι ένας από τους ‘’νεοσύλλεκτους’’ καλλιτέχνες της οικογένειας της Real Music! Μια περίπτωση τραγουδιστή με ιδιαίτερη χροιά και έντονο λαϊκό αυθεντικό στυλ, κυνηγώντας για χρόνια το όνειρο του που ήταν και είναι το τραγούδι, έφτασε με επιμονή και υπομονή στην κυκλοφορία της πρώτης του επίσημης δισκογραφικής δουλειάς!
Μια πραγματικά αξιόλογη πρώτη προσέγγιση στις δυνατότητες αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Δημήτρη Μπακάλη καθώς έχει προσθέσει και την δική του σφραγίδα σε κάποια από τα τραγούδια αλλά και άλλοι καταξιωμένοι δημιουργοί όπως ο Μάκης Σαλέας.

Ήδη ξεχωρίζει το ομότιτλο ‘’Με το ζόρι παντρειά’’ που κερδίζει το πάντα απαιτητικό λαϊκό κοινό το ’’Ευαίσθητη’’ αλλά και το ‘’Δύσκολα Βράδια’’
5 στο σύνολο εξαιρετικά τραγούδια με έντονα λαϊκό ύφος και ιδιαίτερες ερμηνείες διαθέσιμα στο κανάλι της Real Music στο youtube και στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες σε κορυφαία ποιότητα!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΣΕ PLAYLIST ->
Δημήτρης Μπακάλης Facebook Profile :
Δημήτρης Μπακάλης Facebook Page :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως