Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

12 Ιαν 2018

Η ολοκαίνουρια δουλειά του Αλέξανδρου Μαυρίδη, τιτλοφορείται ‘’Καταστροφή’’



Η Δισκογραφική εταιρία Real Music,η νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής σε όλα τα είδη της, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια δουλειά του ανερχόμενου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας Αλέξανδρου Μαυρίδη!
Ο νεαρός καλλιτέχνης έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας δισκογραφίας με μια πολύ όμορφη παραγωγή υψηλού επιπέδου!

Το τραγούδι τιτλοφορείται ‘’Καταστροφή’’ και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και στον πολύ γνωστό Raper επίσης της Real Music Restelio ενώ την μουσική έχει εμπνευστεί ο ίδιος ο τραγουδιστής!
Έπειτα και από προηγούμενες αξιόλογες κυκλοφορίες ο Αλέξανδρος Μαυρίδης κάνει το βήμα παραπάνω με το εν λόγω τραγούδι σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας με συμμετοχή του σε κορυφαίες μίξεις πολύ γνωστών dj’s της χώρας σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε κορυφαία ποιότητα σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στο κανάλι της Real Music στο Youtube!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ->
Αλέξανδρος Μαυρίδης Facebook Profile :
Αλέξανδρος Μαυρίδης Facebook Page :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως