Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

31 Ιαν 2017

Σπύρος Ασπιώτης ”Στο Διάολο Όλα” και ”Εξαφανίσου” εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά



Ο Σπύρος Ασπιώτης εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά, ο τραγουδιστής που πετάει το σακάκι του στην πίστα καθώς τραγουδάει και στις τσέπες του κρύβει δώρα. Έχει αποδείξει ότι ξέρει να διασκεδάζει πραγματικά τον κόσμο και ότι η σημερινή δύσκολη εποχή που διανύουμε θέλει χιούμορ και  καλή παρέα.
Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή  επιστρέφει  πιο  δυναμικός  και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του, με δυο κομμάτια  που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.
Σπύρος Ασπιώτης-Στο Διάολο Όλα

15 Ιαν 2017

Νέες κυκλοφορίες! Βασίλης Θρακιώτης στον επιτυχημένο δίσκο του με τίτλο ”Καλή Συνέχεια” απολαύστε τον μόνο στον “Salamis News Radio”



Νέες κυκλοφορίες! Βασίλης Θρακιώτης στον επιτυχημένο δίσκο του με τίτλο ”Καλή Συνέχεια” απολαύστε τον μόνο στον “Salamis News Radio” 14 τραγούδια από μια πραγματικά υπέροχη φωνή. Παρουσίαση του δίσκου του σήμερα το βράδυ στις 9, μην το χάσετε.
Ο Βασίλης Θρακιώτης, κλασσικός λαϊκός τραγουδιστής με το CD «Καλή συνέχεια» κάνει την πρώτη του δυναμική εμφάνιση στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, συνδυάζοντας το κέφι και την διασκέδαση με τον έρωτα.
Είναι ευτυχής συγκυρία που την παραγωγή του επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζουμπούλης δημιουργός μεγάλων επιτυχιών
Μουσική- Στίχοι:

8 Ιαν 2017

«Τα Μάτια Σου Που Κλαίνε» τραγουδά ο Δημήτρης Κανέλλος μαζί με τη Γλυκερία, στην αναβίωση ενός τραγουδιού από το παρελθόν.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Κανέλλος μοιράζεται το μικρόφωνο με την κορυφαία ερμηνεύτρια Γλυκερία σε μία ξεχωριστή επανεκτέλεση ενός ιδιαίτερου τραγουδιού. «Τα Μάτια Σου Που Κλαίνε» είναι μία δημιουργία που υπογράφει συνθετικά ο πρόωρα χαμένος και δεξιοτέχνης μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Λάγιος και στιχουργικά ο συγγραφέας,

3 Ιαν 2017

Karma-Larry & Αγγελική Μάλαγα - Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω



Η Selenium Records παρουσιάζει το συγκρότημα krama που εδώ και λίγα χρόνια ιδρύθηκαν και δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Με ανεβασμένη τη καλλιτεχνική τους αντζέντα επιστέφουν και μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα με μια πρωτότυπη και ευρηματική διασκευή του τραγουδιού «Θέλω κοντά σου να μείνω» σε μουσική του Γιώργου Μουζάκη και  στίχους του Γιώργου Γιαννακόπουλου, που σίγουρα θα πάρει μια θέση στην καρδιά σας.