Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

22 Νοε 2017

Η μεγάλη επιστροφή του καλλιτέχνη που τάραξε τα νερά της Ελληνικής δισκογραφίας είναι γεγονός! Του κορυφαίου ερμηνευτή Soti Βολάνη



Ο λόγος φυσικά για τον δημοφιλή και πολύ αγαπητό κορυφαίο ερμηνευτή Soti Βολάνη που κυκλοφορεί επίσημα έπειτα από αρκετό καιρό ολοκαίνουρια δουλειά σε στίχους του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη Χρήστο Αναστασίου με τίτλο ‘’Μία σου…Δύο σου…Τρείς και κάηκες’’ ενώ την μουσική έχουν επιμεληθεί οι Χρήστος Αναστασίου και Γιάννης Μαγγελάκης!
Το τραγούδι θυμίζει έντονα Soti Βολάνη από τα παλιά και αποτελεί τον προάγγελο του άλμπουμ που αναμένεται να ακολουθήσει με μια σειρά υπέροχων τραγουδιών και τον καλλιτέχνη της Real Music πιο ανανεωμένο και πιο ώριμο καλλιτεχνικά από ποτέ!

Αξίζει να σημειωθεί η αυξημένη συμμετοχή πολλών και σημαντικών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας και της ομογένειας στην διαδικασία των πρώτων μεταδόσεων καθώς και το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων dj’s για την προμήθεια του τραγουδιού στα Club όλης της επικράτειας!
Το τραγούδι κυκλοφορεί από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες παγκόσμια και ήδη απασχολεί θετικά τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας.
Sotis Βολάνης  ανανεωμένος με την επιτυχία να είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα θυμίζοντας μας παράλληλα το δικό του μοναδικό και χαρακτηριστικό στυλ που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε!
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ! Youtube Link :
Μουσική: Χρήστος Αναστασίου – Γιάννης Μαγγελάκης
Στίχοι: Χρήστος Αναστασίου
Label Real Music
Διεύθυνση Παραγωγής Δημήτρης Τσιανάκας
Επιμέλεια Παραγωγής Απόστολος Βούλγαρης
Social Media Real Music :
Sotis Βολάνης Facebook Profiles :
Sotis Βολάνης Official Facebook Page :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως