Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

13 Απρ 2017

Είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος στο χώρο της μουσικής... Μιχάλης Νεοφύτου, νέα κυκλοφορία ”Δεν Υποχωρώ”



Ο 30χρονος Pop Artist Μιχάλης Νεοφύτου κατάγεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την όμορφη Πάφο.Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC), ενώ έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο, τόσο ερασιτεχνικά, όσο και επαγγελματικά. Πρόσφατα έκανε δειλά-δειλά την πρώτη εμφάνισή του και στην τηλεόραση, με μικρή συμμετοχή βοηθητικού ρόλου στις δύο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές «9 Μήνες» και «5 Κλειδιά», με γυρίσματα στην Κύπρο.

2017 κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Δεν υποχωρώ»,σε στίχους και μουσική "Hermes"/Ioannes Siokos (HIS), Γιάννη Σιώκου, υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ερμής» και σε ενορχήστρωση και παραγωγή Τίτου Γεωργιάδη/G-Production Studio. Πρόκειται για μια συναισθηματική pop ballad (μπαλάντα) του χωρισμού που αναζωπυρώνει χαραγμένες μνήμες και έντονα συναισθήματα.
*Θερμές ευχαριστίες στον εξαίρετο παραγωγό μας Τίτο Γεωργιάδη και το πρότυπο G-Production Studio του.
Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link
https://www.youtube.com/watch?v=nBtY3EXflJ4


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μιχάλης Νεοφύτου
Είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος στο χώρο της μουσικής...
Ο 30χρονος Pop Artist Μιχάλης Νεοφύτου κατάγεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την όμορφη Πάφο.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC), ενώ έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο, τόσο ερασιτεχνικά, όσο και επαγγελματικά. Πρόσφατα έκανε δειλά-δειλά την πρώτη εμφάνισή του και στην τηλεόραση, με μικρή συμμετοχή βοηθητικού ρόλου στις δύο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές «9 Μήνες» και «5 Κλειδιά», με γυρίσματα στην Κύπρο.
To 2013 έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα στο χώρο και στο είδος της pop μουσικής με μια χριστουγεννιάτικη εορταστική διασκευή από τους 4-Play με τίτλο «Τα πρώτα μας Χριστούγεννα», σε συνεργασία με το πρώην μέλος του θρυλικού μουσικού συγκροτήματος των One Αργύρη Ναστόπουλο και παραγωγή της Noize Entertainment, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του single, σε δικούς του στίχους και μουσική και σε ενορχήστρωση και παραγωγή Σωκράτη Τερπίζη, με τίτλο «Τις αποστάσεις μηδενίζω».
Πρόκειται για μια ερωτική pop ballad (μπαλάντα) που έχει παίξει και ακουστεί σε πολλά ραδιόφωνα στην Κύπρο.
Το 2016 κυκλοφόρησε το single του με τίτλο «Μια φωτογραφία», σε στίχους και μουσική "Hermes"/Ioannes Siokos (HIS), Γιάννη Σιώκου, υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ερμής» και σε ενορχήστρωση και παραγωγή του καταξιωμένου μουσικού παραγωγού Τίτου Γεωργιάδη/G-Production Studio, με λαμπρές μουσικές σπουδές σε κορυφαία μουσικά Πανεπιστήμια του κόσμου, όπως αυτό της Νότιας Καλιφόρνιας (USC), αλλά και στο Μουσικό Κολλέγιο Berklee (Μπέρκλι). Πρόκειται για ένα ανεβαστικό σε μουσικό ρυθμό και διάθεση pop dance.
Το 2017 κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Δεν υποχωρώ», πάλι σε στίχους και μουσική "Hermes"/Ioannes Siokos (HIS), Γιάννη Σιώκου, υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ερμής» και σε ενορχήστρωση και παραγωγή Τίτου Γεωργιάδη/G-Production Studio. Πρόκειται για μια συναισθηματική pop ballad (μπαλάντα) του χωρισμού που αναζωπυρώνει χαραγμένες μνήμες και έντονα συναισθήματα.
*Θερμές ευχαριστίες στον εξαίρετο παραγωγό μας Τίτο Γεωργιάδη και το πρότυπο G-Production Studio του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως