Αν δεν ακούς, πάτα το Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι το δικός σας ραδιόφωνο*****

20 Μαρ 2017

Η Aθήνα γυρίζει στα 50's Σίγουρα το rock ‘n’ roll έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Βράδυ Σαββάτου στο μετρό «Πανεπιστήμιο». Στην αποβάθρα στέκεται μια παρέα παιδιών που ξεχωρίζει. Τιράντες, καπέλα, λουλουδάτες φούστες... Αέρας από 50’s.
Όποιος συχνάζει στο κέντρο της Αθήνας, θα έχει συναντήσει πολλές φορές τις παρέες με τα ιδιαίτερα ρούχα και τα φωτεινά χαμόγελα, που ανηφορίζουν την Ασκληπιού για να πάνε σε εκείνο το μαγαζί με το παράξενο όνομα και τη μοναδική ιστορία.
Το «Blue Fox» μοιράζεται το όνομα αλλά και την τοποθεσία του με την «Μπλε Αλεπού», που κυριαρχούσε στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας του ’50.

Η ταυτότητα μέρους και ονόματος μάλιστα είναι προϊόν μιας απίστευτης σύμπτωσης, όχι προσχεδιασμένης επιλογής. Ίσως όμως και αυτό να συμβάλλει στη δημιουργία μιας μικρής «χρονομηχανής» στην Ασκληπιού.
Μπαίνοντας κανείς στη νέα έκδοση της «Μπλε Αλεπούς», τηλεμεταφέρεται στη δεκαετία του ’50. Κάδρα με φωτογραφίες του Elvis. Μουσική swing και rock ‘n’ roll.
Η συνέχεια από την ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στην kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας. Θερμή παράκληση να εκφράζετε τις απόψεις σας με σεβασμό στους αναγνώστες δεδομένου ότι μπαίνουν και τα παιδιά μας στον πειρασμό να μας διαβάζουν.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως